Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin mideinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması vacip bileğildir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir korku anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir süre ısı ve yalın geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 meselelevi[bileğkârtir

şu demek oluyor ki, temel ayrım şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek kucakin tasarlanmışken, ivedili çıkış kapısı sadece hızlı ve emin boşaltma için kullanılan bir bapdır.

Bu yüzden size tavsiyemiz kayranında uzman ve sükselı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların zaruri testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın kapılarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, bol malzemelerden yapılması gerekir. Süsleyici yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en defosuz bapların binanın binasına iyi çelik kadar malzemelerden üretilen kapılar olduğu gerçeği değkârmemiştir.

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri dair mütehassıs olan Kale’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra beya sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve mideeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme gayrimeskûnlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir yangın kapısı kasaya ehil olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Montaj: Yangın bapsı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kadro tarafından Yangın Çıkış Kapısı gerçekleştirilmelidir.

Ayrıca yangın bapları özelliklerinden bir sair önemli olanı da kızdırmalerle ortaya çıkan zehirleme özelliği mevcut gazların ve dumanın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son sıcaklıkölçer kaliteli olmalıdır.

Mono blok gövde mimarisı ekip sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin bâtıninden sabık 4 tane cıvata ile bir birine ilgilanması ile sağlanmaktadır.

Kapının güzel duyu örgüsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı yangın kapısı hediyeı duraksız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page